Aalborg dukker GOG efter flot anden halvleg

02/04/2015

Der var pres på GOG Håndbold inden første kamp i slutspillet i Boxer Herreligaen mod Aalborg Håndbold.

Syvendepladsen i grundspillet har sendt fynboerne ind i slutspillet uden point, og derfor er der ikke råd til mange fejl, hvis holdet vil drømme om en semifinale.

Men det så Aalborg stort på torsdag. På en stærk anden halvleg sikrede nordjyderne sig en vigtig udebanesejr i Gudme på 31-25, og dermed kan man lægge to point oveni i de to, holdet har taget med ind i slutspillet.

Første halvleg blev en lige og hårdt spillet affære. Ikke en gang halvvejs i første halvleg havde udeholdet Aalborg allerede indkasseret tre udvisninger, men GOG formåede ikke at udnytte overtalssituationerne.

Fynboerne kunne også det med at rage udvisninger til sig, og holdene fulgtes ad gennem hele halvlegen, men med Aalborg et enkelt eller to mål foran hele vejen. Ved pausen kunne udeholdet gå i omklædningsrummet med en føring på 14-13.

Den udbyggede nordjyderne med en stærk start på anden halvleg, og da haluret rundede 45 minutter, havde Aalborg udbygget føringen til seks mål.

Det var især takket være indskiftningen af Ole Erevik i Aalborg-målet, som pillede pynten af de gulblusede skytter en efter en. Han flirtede langt inde i anden halvleg med en redningsprocent på omkring 50.

GOG kom lidt ind på livet af udeholdet, da fynboerne kom inden for tre måls afstand igen, men Aalborg trak igen fra, og så var der ikke mere i posen hos GOG-holdet.

Aalborg slog automatpiloten til og trods en udvisning i slutminutterne kørte holdet en solid sejr på 31-25 hjem. Håvard Tvedten blev topscorer med otte mål.

Dermed har Aalborg fire point, mens GOG fortsat er uden point i slutspillet. Begge hold mangler fem kampe i puljen - blandt andet et returopgør i Aalborg.

Senere torsdag spiller de to andre hold i puljen, Bjerringbro-Silkeborg og HC Midtjylland, deres første kamp i slutspillet.