Aalborg Håndbold får overraskende prygl i cigaræsken

14/09/2015

Det halter for Aalborg Håndbold, som langt fra har fået den indledning på sæsonen i Boxer Herreligaen, som de havde håbet i den ambitiøse klub.

Mandag aften tabte træner Jesper Jensens tropper for anden gang i træk, da det blev til et 22-25-nederlag i Skanderborg, og med to point for tre kampe kan sæsonstarten kun kaldes skuffende.

Aalborg var ellers tæt på at levere et imponerende comeback, da holdet i slutfasen var på vej tilbage fra en håbløs position. Men tættere på end 22-23 kom favoritterne ikke.

I den lille Morten Børup Hallen med tilnavnet "cigaræsken" kom gæsterne ellers planmæssigt foran 2-0 og 4-2, men midtvejs i første halvleg overtog Skanderborg scenen.

Østjyderne, der havde tabt deres første to kampe i denne sæson, satte en imponerende slutspurt ind og kunne gå til pausen foran 13-8.

Og kampbilledet ændrede sig ikke, da spillerne var tilbage på halgulvet.

Til stor jubel for publikum i den intime arena bragte Skanderborg sig i løbet af de første seks minutter foran hele 17-9, og da begyndte det at minde om en regulær afklapsning af sidste sæsons nummer fire.

Men nordjyderne arbejdede sig så småt tilbage hjulpet af et par misbrugte straffekast fra Skanderborg-spillerne, og med to minutter tilbage var hjemmeholdets forspring barberet ned til ét mål.

Kasper Nielsen og Tim Sørensen fik dog slukket lyset for Aalborg med to scoringer i slutfasen og sikrede dermed en tiltrængt Skanderborg-sejr.

Andreas Væver blev med otte mål topscorer for vinderne, mens Christian Jensen med fem træffere blev mest scorende Aalborg-spiller.