Aalborg Håndbold henter dramatisk sejr i Esbjerg

08/11/2014

DM-sølvvinderne Aalborg Håndbold har haft en noget svingende sæsonstart, men noget tyder på, at træner Jesper Jensen er ved at få styr på tropperne.

Lørdag eftermiddag vandt nordjyderne for fjerde gang i træk, da det blev til en 26-24-sejr på udebane over Ribe/Esbjerg, og dermed er holdet nu oppe på andenpladsen i Boxer Herreligaen.

Det lignede en stensikker sejr til gæsterne ved halvtid, hvor Aalborg førte med 14-10, men foran eget publikum åd Ribe/Esbjerg sig ind i kampen.

To minutter før tid var stillingen 24-24, da Jesper Jensen tog timeout og fik dirigeret sine spillere på plads.

Det norske talent Sander Sagosen gjorde det til 25-24, og hans landsmand Håvard Tvedten afgjorde kampen i sidste sekund.

Mens Aalborg altså er ved at arbejde sig op i topstriden, går strømmen den modsatte vej for vestjyderne, der en overgang var helt oppe på ligaens andenplads.

Tre nederlag på stribe har sendt Claus Uhrenholts mandskab ned på ligaens syvendeplads inden mødet med Mors/Thy i næste weekend.

Dramatik var der også i Skanderborg, hvor hjemmeholdet længe var foran mod Skjern, men satte det hele til i kampens slutfase.

Morten Balling bragte Skjern foran 28-27 med to minutter igen, og det lykkedes ikke nogen af de to hold at score mere i den hektiske slutfase.