Aalborg Håndbold storsejrer i Sverige

17/11/2013

Aalborg Håndbold fik søndag en vigtig udesejr i Champions League mod svenske HK Drott Halmstad.

Nordjyderne vandt kampen med overbevisende 35-26 og kan tage to point med hjem over Kattegat.

I kampens første minutter var de to hold ellers jævnbyrdige, og allerede ved stillingen 5-4 til HK Drott valgte Aalborg træner Nikolaj Jacobsen at tage en timeout.

Det gav pote. Aalborg spillede de svenske værter ud af banen i resten af første halvleg, og nordjyderne kunne helt fortjent gå til pausen med en føring på 15-8.

Det var tydeligt, at de danske gæster var svenskerne overlegne i kontrafasen og fik en hel del nemme mål på den konto.

I anden halvleg fortsatte Aalborg med at køre det unge svenske hold over, og uden nogen former for problemer hev danskerne sejren hjem.

Med sejren står Aalborg noteret for seks point efter fem kampe. Det rækker til en tredjeplads ud af seks hold i Champions Leagues gruppe D. Afstanden op til Flensburg, der lørdag tabte til topholdet Hamburg, er nu reduceret til et enkelt point.