Aalborg Håndbold-træner: Vi får det svært mod Mors-Thy

Skrevet af admin

07/09/2015

Mest læste i dag

Aalborg Håndbold kommer på en svær opgave i mandagens kamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold.

Det forudser Aalborg-træner Jesper Jensen.

- Mors-Thy Håndbold kom skidt fra start i deres første kamp ude mod HC Midtjylland, men det skal vi ikke lade os narre af, siger han til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

- Vi har altid haft det vanskeligt på udebane mod Jan Paulsens (Mors-Thys træner) tropper, og det er vi også forberedte på at få mandag i Thisted.

- De er ét hold på udebane - et andet hold på hjemmebane, og så vil de gøre alt for at vinde over os for at komme på pointtavlen, siger træneren.

Mors-Thy Håndbold tabte 21-28 ude til HC Midtjylland i ligapremieren, mens Aalborg Håndbold vandt 28-24 hjemme over Skjern Håndbold.

- Generelt er jeg godt tilfreds med, hvor vi er som hold i forhold til tidspunktet på sæsonen. Der er fortsat elementer i spillet, der kan forbedres, og det skal de også nok blive kamp for kamp.

- Vi skal igen have vort forsvar til at fungere, og vi skal vinde målmandsduellen mod Dane Sijan (Mors-Thys målmand). Vi skal hurtigt frem ad banen og komme til de rigtige afslutninger, så vi ikke får skudt Sijan varm, siger Jesper Jensen.

Kampen mellem Mors-Thy Håndbold og Aalborg Håndbold begynder klokken 19.30 i Thisted.

/ritzau/