Aalborg Håndbold-træner: Vi står fint til KIF Kolding

Skrevet af admin

28/08/2015

Dagens topnyheder

På papiret er Bjerringbro-Silkeborg (BSV) det hold, der har størst chance for at udfordre de regerende mestre, KIF Kolding København, i den kommende sæson i Boxer Herreligaen.

Men på andre parametre står Aalborg Håndbold bedst rustet, mener nordjydernes cheftræner, Jesper Jensen.

- Hvis man kun ser ud fra spillermaterialet, mener jeg, at BSV bør kunne udfordre Kolding. Men der er også noget historie med i spillet, og jeg tror ikke, der har været mange BSV-sejre over Kolding i de indbyrdes opgør.

- Dér synes jeg, at vi står meget bedre til Kolding. Vi har lige besejret dem i en træningsturnering, og vi tænker ikke, at vi ikke kan besejre dem, siger han.

Aalborg Håndbold blev i sidste sæson nummer fire i Boxer Herreligaen.

I semifinalerne tabte holdet samlet med samlet 49-52 til KIF Kolding København, som havde vundet den første kamp i Aalborg med 27-21.

Alligevel blev der spænding i returkampen på KIF Koldings hjemmebane.

- Vi var foran med fire mål i returkampen i semifinalen, hvor Kolding ikke havde styr på det.

- Vi har et fint forhold til Kolding, så i forhold til den mentale del tror jeg, at vi er dem, der har størst chance for at vinde over Kolding i de indbyrdes kampe, siger Jesper Jensen.

Aalborg Håndbold indleder fredag aften sæsonen med en hjemmekamp mod Skjern Håndbold, der vandt DM-sølv i sidste sæson.

Aalborg-holdet har blandt andre sagt farvel til den norske målmand Ole Erevik, der er blevet erstattet af den tidligere THW Kiel-målmand Andreas Palicka fra Sverige.

/ritzau/