Aalborg og Team Tvis deler i gyser

31/01/2014

Der var flere kendte EM-ansigter på banen, da Aalborg Håndbold fredag aften spillede 22-22 hjemme mod Team Tvis Holstebro i en sand gyser i herrernes håndboldliga.

Aalborg med landsholdsspilleren Mads Mensah Larsen og flere norske og svenske EM-spillere, havde i første halvleg ingen problemer med at leve op til den svage favoritværdighed.

Ikke mindst takket være en stærk forsvarsindsats kunne nordjyderne gå til pause med en femmålsføring - 13-8.

Men Team Tvis Holstebro, der havde EM-repræsentanter i træner Klavs Bruun Jørgensen og forsvarsklepperten Klaus Thomsen, viste i anden halvleg stor gejst. Og med tre minutter igen udlignede gæsterne til 21-21.

Og selvom Tvis kort før tid var to mænd i undertal, lykkedes det på imponerende vis gæsterne at holde Aalborg fra fadet.

I allersidste sekund havde Tvis' Søren Tau endda chancen for at score sejrsmålet, men hans forhastede afslutning blev reddet af norske Ole Erevik i Aalborg-målet.

Aalborg rykker med det ene point op på ligaens andenplads, som de dog deler med Skjern.

Team Tvis Holstebro bliver på fjerdepladsen og er stadig blot et point efter Aalborg.