Aalborg smider sikker sejr i premiere mod Frederikshavn

19/09/2015

Ishockeyholdet Aalborg Pirates førte 4-1, men endte med at gå helt ned og tabe 4-6 på hjemmebane til Frederikshavn White Hawks.

Det skete, da to nordjyske hold fredag aften spillede sæsonens første kamp i Metal Ligaen.

Nicolai Meyer så ud til at blive den store helt for Aalborg Pirates, da han i første periode lavede hattrick og sørgede for en 3-1-føring mod sin tidligere klub.

Nicolai Meyer skiftede før denne sæson fra netop Frederikshavn til Aalborg, fordi han ønskede at få en større rolle på isen.

Den 22-årige forward scorede kampens første to mål, der faldt inden for de første seks minutter i første periode.

Fire minutter før udløbet af første periode øgede Nicolai Meyer hjemmeholdets føring til 3-1, efter at gæsternes Jacob Dahlström forinden havde reduceret til 1-2.

I anden periode bragte Olle Liss Aalborg Pirates foran 4-1, men Frederikshavn var ikke slået ud.

Før periodens udløb fik Adam Miller reduceret til 2-4, og tidligt i tredje periode kom der yderligere en reducering ved Colin Vock.

Han sørgede også for udligningen til 4-4, og med knapt et minut tilbage af kampen fuldendte Colin Vock både sit hattrick og Frederikshavns vilde comeback, da han sørgede for 5-4-scoringen.

Steffen Klarskov Nielsen nåede at sende yderligere en scoring i mål for gæsterne, der således tog alle tre point med hjem.

Aalborg Pirates behøver ikke at vente længe på at få revanche.

Allerede lørdag aften mødes de to hold igen i Metal Ligaen, denne gang i Frederikshavn.

Esbjerg Energy stod også for et comeback, om end ikke i helt samme kategori som Frederikshavns.

Efter første periode i hjemmekampen mod Herning Blue Fox var Esbjerg bagud 0-2, men via to scoringer i anden periode lykkedes det at tvinge kampen ud i forlængelse.

Her blev der ikke scoret, men efter straffeslag kunne Esbjerg-spillerne lade sig hylde for en samlet 3-2-sejr.

Herning formåede ikke at score på et eneste af holdets tre straffeslag, mens det lykkedes en enkelt gang for hjemmeholdet, der således snuppede to point.

Herning fik et enkelt point ud af opgøret.

De regerende mestre, Sønderjyske, lagde ud med en sejr på 1-0 hjemme over Herlev Eagles.

Daniel K. Hansen scorede sejrsmålet i første periode.

Gentofte Stars tabte 0-4 hjemme til Rødovre Mighty Bulls, mens Odense Bulldogs hjemme vandt 7-2 over Rungsted Ishockey.