Aalborg taber knebent i Champions League

05/02/2014

Aalborg Håndbold er endnu ikke klar til ottendedelsfinalerne i Champions League. Onsdag aften tabte holdet 23-25 på udebane til spanske Naturhouse La Rioja.

Nordjyderne kunne nøjes med uafgjort for at avancere, og det var tæt på at lykkedes i en spændende afslutning. Men holdet må vente med at sikre sig avancement.

Aalborg fik ikke nogen god start på kampen. Særligt angrebsspillet haltede, og efter at have scoret to mål holdt nordjyderne en scoringspause på i omegnen af 10 minutter.

Holdet kunne takke målmanden Richard Kappelin for, at spanierne ikke bragte sig afgørende foran tidligt i kampen.

Nordjydernes målmand nappede blandt andet to straffekast i kampen og var med til at begrænse den spanske pauseføring til 13-10.

Danskerne kom bedst i gang efter pausen og bragte sig foran med to mål ved stillingen 19-17. Offensivt markerede sig Morten Slundt stærkt.

Spanierne kom dog tilbage med det samme i en periode, hvor Aalborg spillede i undertal. Efterfølgende bragte spanierne sig foran op til slutfasen.

Aalborg havde bolden med et minut tilbage bagud 23-24 og spillede endda i overtal, men spaniernes målmand hev et par store redninger frem og holdt stand og cementerede sejren få sekunder før afslutningen.

Inden de to sidste runder i gruppespillet af Champions League ligger Aalborg stadig nummer tre i gruppe D, hvor fire hold går videre. Holdet har otte point, mens Naturhouse La Rioja og Gorenje Velenje begge har seks point.