Aalborg taber stort i CL: Svær kamp venter i 1/8-finale

Aalborg Håndbold er klar til 1/8-finalerne i Champions League, selv om holdet søndag eftermiddag sluttede gruppespillet af med et smerteligt stort nederlag til HSV Hamburg på 20-28.

Dermed slutter nordjyderne på fjerdepladsen i Champions Leagues gruppe D, idet holdet på det afgørende parameter er et mål dårligere end slovenske Gorenje Velenje, der snupper tredjepladsen.

Både Aalborg Håndbold, Gorenje Velenje og spanske Naturhouse La Rioja slutter på otte point, men grundet det ene ekstra mål til slovenerne må Aalborg Håndbold altså nøjes med fjerdepladsen.

Dermed venter en gruppevinder som modstander for nordjyderne i 1/8-finalen.

Det var et meget ungt og kraftigt decimeret Aalborg-mandskab uden blandt andre Mads Mensah Larsen, der rejste til Tyskland, og derfor var det stjernespækkede tyske mandskab da også klar favorit.

I kampens første 30 minutter så det dog ikke så slemt ud for danskerne.

HSV Hamburg-spillerne var ikke særlig dygtige til at samarbejde, men forsøgte sig i stedet hver især med individuelle præstationer, som langt fra lykkedes hver gang.

Det så ud til at få Aalborg-spillerne til at øjne en overraskelse. De spillede aggressivt og kunne gå til pause - blot bagud 9-12.

Anden halvleg blev imidlertid en helt anden oplevelse, hvor særligt superstjernen Domagoj Duvnjak lyste op med en række spektakulære aktioner.

Og så faldt nordjyderne ganske enkelt sammen og kan altså se frem til at møde en gruppevinder i Champions Leagues knockoutfase.

Barcelona, THW Kiel eller Veszprem lyder de mulige modstandere for aalborgenserne. Der trækkes lod på tirsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip