Aalborg-topscorer: Vi er ramt på stoltheden

Aalborg Håndbold tabte igen på hjemmebane i Boxer Herreligaen onsdag aften, da gæsterne fra Århus Håndbold kom på besøg og tog hjem med en 27-24-sejr.

Dermed har Aalborg tabt tre gange i træk på hjemmebane, og holdet er ramt på moralen, vurderer Martin Larsen, der scorede syv gange i nederlaget onsdag.

- Jeg kan ikke huske, at vi har tabt tre kampe på hjemmebane i den tid, jeg har været med. Vi er ramt på stoltheden og på vores selvforståelse. Det skal vi hurtigt have rettet op på, siger Martin Larsen.

Han vurderer, at det er helt basale ting, der ikke fungerer på holdet i øjeblikket.

- Det skyldes det samme som generelt i denne sæson. Vi er ikke skarpe nok. Vi brænder for mange chancer og laver for mange tekniske fejl. Det er udslagsgivende hver gang, vi har spillet, siger Martin Larsen.

Højrebacken kender ikke til nogen mirakelkur for Aalborg Håndbold, der dog stadig ligger til i det øvre lag i ligaen med 15 point.

- Det lyder som en kliché, men det er hårdt arbejde, der skal til. Der er ikke andet at gøre. Vi må kigge på de fejl, vi laver. Der er ikke andet at gøre end at arbejde sig ud af det, siger Aalborg-spilleren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip