Aalborg-træner: Nu går vi efter DM-finale

Skrevet af admin

17/04/2014

Mest læste i dag

Det var et vigtigt delmål for de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold at komme i DM-semifinalerne, og det lykkedes torsdag aften med en 23-15-hjemmesejr over Sønderjyske.

Aalborg Håndbolds cheftræner Nikolaj Jacobsen er tilfreds med sejren, og nu venter der et par spændende semifinaler i slutspillet, som meget gerne skal kaste en finaleplads af sig.

- Følelsen er god nu. Det skal den også have lov til at være. Det er den også i morgen, og så træner vi igen lørdag.

- Men alle ved, at vi langtfra er tilfredse med det her. Vi vil selvfølgelig videre. Det var det første delmål, vi indfriede, og nu gælder det om at komme i finalen. Det er det, vi går efter nu, siger Nikolaj Jacobsen.

I de første 30 minutter af torsdagens kamp fik Sønderjyske kun lov til at score sølle seks mål, og det var hovedårsagen til den sikre sejr.

- Vi stod rigtig godt defensivt, og vi havde en rigtig stærk Richard Kappelin i målet. Han stod fremragende. Og vi var godt indstillet på Sønderjyske, og vi holdt Simon Kristiansen meget ude af kampen.

- Mensah havde godt styr på ham, og det var stærkt medvirkende til, at vi holdt Sønderjyske nede på så få mål, siger Nikolaj Jacobsen.

Mads Mensah Larsen scorede kun to mål i kampen, men var sammen med et stærkt nordjysk forsvar medvirkende til, at Sønderjyske aldrig kom ind i kampen.

Den danske landsholdsspiller har sat sig et mål om at genvinde DM-guldet, som holdet vandt sidste sæson.

- Det kan forhåbentlig række hele vejen. Målsætningen har hele tiden været at komme hertil. Men personligt kan jeg da godt sige, at målsætningen er større.

- Når man er forsvarende mester, så synes jeg, at man skal gå efter at forsvare titlen på bedst mulig vis. Det er i hvert fald mit personlige mål, siger Mads Mensah Larsen.

/ritzau/