Aalborg-træner efter CL-avancement: Mandfolkepræstation

Skrevet af admin

23/02/2015

Dagens topnyheder

Aalborg Håndbold hentede søndag aften lige nøjagtigt det ene point, der var nok til at sende holdet videre fra Champions League-gruppespillet som nummer fire i gruppe D.

Træner Jesper Jensen er yderst tilfreds efter 23-23-kampen ude mod ungarske Pick Szeged, der sluttede som gruppens nummer to.

- Det første ord, der springer frem, er stolthed. Det var virkelig en mandfolkepræstation.

- Der var godt nok mange spillere, der bibragte en masse i kampen. Det var en gedigen holdindsats. Der var ingen, der overpræsterede fuldstændig vanvittigt, men mange der ramte topniveauet, siger Jesper Jensen til TV2 Sport.

Aalborg Håndbold slutter med syv point efter 10 kampe i gruppen.

Af de syv point har holdet hentet de seks på udebane.

- Nu har vi bevist ved at tage seks point på udebane i Champions League, at vi kan finde ud af at holde sammen, når presset er størst.

- Det næste bliver så, at vi skal finde ud af at få mere end et point på hjemmebane, når vi spiller fem kampe i Champions League, siger Jesper Jensen.

Som nummer fire skal Aalborg Håndbold møde nummer et i en af de tre øvrige grupper i Champions League.

Det betyder, at klubben bliver meget undertippet i 1/8-finalerne, uanset om modstanderen bliver THW Kiel fra Tyskland, spanske FC Barcelona eller Veszprem fra Ungarn.

I sidste sæson nåede Aalborg Håndbold også frem til 1/8-finalerne, hvor det blev til et samlet nederlag på 42-60 til FC Barcelona.

Der er lodtrækning til 1/8-finalerne på tirsdag.

/ritzau/