Aalborg-træner er skuffet over pointdeling mod KIF

På forhånd havde Aalborg-træner Jesper Jensen gerne solgt udekampen mod KIF Kolding København for en uafgjort. Men som kampen udartede sig, var han skuffet over 25-25 i ligakampen torsdag aften.

Nordjyderne førte i stort set hele kampen, men de kunne ikke lukke den til egen fordel.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke hiver den hjem. Jeg synes, vi var det bedste hold, og det skulle vi have udnyttet til at tage to point, selv om det var en rutineret modstander.

- Overordnet set er man tilfreds med et point ude mod Kolding, men som kampen blev spillet, står vi tilbage med en ærgerlig følelse, siger træner Jesper Jensen til Ritzau.

Han kunne allerede midtvejs i første halvleg se sit hold komme foran 8-3.

- Vi var altdominerende i første halvleg, og vi skulle have lukket kampen. Anden halvleg blev lidt mere rodet, og vi fik for mange udvisninger, siger Jensen.

Netop de mange tominuttersudvisninger irriterede ham.

- Et par af dem kan vi ikke gøre så meget ved, men et par af dem var tvivlsomme i forhold til den linje, der var blevet lagt. De var lidt imod os, men vi skulle selv have sørget for at afgøre kampen.

- Seks mod seks var vi gode, men KIF var gode til at udnytte vores undertal, lyder det fra Aalborg-træneren.

Aalborg fører ligaen med 15 point, men har spillet en kamp mere end nummer to, Skjern, der også er noteret for 15 point.

/ritzau/

Dagens Gossip