Aalborg-træner erkendte heldig finaleplads

Det kunne ikke være blevet tættere, da Mors/Thy missede en plads i DM-finalen med et spaltet mulehårs bredde. 52-51 lød den samlede sejr til Aalborg på over to kampe, og havde Mors/Thys Marcus Mørk scoret på holdets sidste chance få sekunder før tid, havde sensationen været en realitet på reglen om flest scorede mål på udebane.

Aalborg-træner Nikolaj Jacobsen var da også blevet ti år ældre i løbet af kampens sidste hektiske minutter.

- At være træner i forhold til at være spiller er et helvede. Man kan forsøge at hjælpe og give dessiner, men det er spillerne på banen, der skal afgøre det. I dag var vi så meget heldigere end Mors/Thy, sagde Aalborg-træneren på TV2 og holdt to sammenpressede fingre frem som illustration på jævnbyrdigheden i de to DM-semifinaler.

Af samme grund havde Nikolaj Jacobsen ubetinget ros til Mors/Thy, der hele vejen formåede at presse deres på papiret langt bedre modstander til det yderste.

- Kæmpe ros til Mors/Thy og Jan Paulsen. De har leveret et fantastisk stykke arbejde og pressede os til det allersidste. Jeg har ondt af dem, men vi var blevet enige om, at i dag skulle det kun være mors dag og ikke Mors' dag, sagde Aalborg-træneren.

Hos Mors/Thy kunne træner Jan Paulsen naturligvis ikke se det sjove i situationen. men han forsøgte alligevel at holde hovedet højt løftet i nederlagets stund.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke lige kunne få scoret til sidst, og vi er enormt skuffede. Men giv os lige et par timer. Så tror jeg godt, vi kan smile igen, sagde træneren til TV2.

- Vi leverer igen en fuldstændig fremragende indsats. Vi presser Aalborg heroppe, og alle dem, der tror, at vi ikke kan noget, de kan godt pakke sammen, sagde Paulsen og mindede om, at Mors/Thy stadig har vigtige kampe forude.

- Det er ikke et punktum endnu. Vi har stadig to bronzekampe. Indtil nu har det været et fantastisk slutspil og en fantastisk semifinale, men vi glæder os rigtigt meget til bronzekampene, sagde Jan Paulsen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip