Aalborgs håndboldherrer bytter plads med GOG

13/11/2013

GOG indkasserede sæsonens største nederlag i Herre Håndbold Ligaen, da fynboerne tabte med 20-26 på hjemmebane til Aalborg Håndbold.

Det betød samtidig, at Aalborg Håndbold overhalede oprykkerne i tabellen. GOG rykker en plads ned på en femteplads, mens nordjyderne kommer op på siden af Sønderjyske på en delt tredjeplads.

Aalborg Håndbold har 15 point efter 11 kampe, mens GOG har 14 point. KIF Kolding fører rækken med 20 point.

GOG har før overrasket mod gode hold i Herre Håndbold Ligaen, men onsdag var der ikke meget at gøre mod et energisk Aalborg-hold, som var foran med 14-10 ved pausen.

- Vi blev kørt over af et bedre hold. Det er også svært at vinde, når vi kun kunne score 20 mål. Der var klasseforskel, siger GOG's keeper, Kevin Møller, til TV3 Sport 1.

GOG kom lidt tilbage og var bagud med fem mål med 10 minutter tilbage af kampen, og det kunne ligne begyndelsen til et overraskende comeback. Men sådan skulle det ikke gå.

Aalborg-træner Nicolai Jacobsen, der er rygtet på vej til at blive ny cheftræner for den tyske klub Rhein-Neckar Löwen fra næste sæson, tog straks en timeout efter tre GOG-scoringer i træk.

Aalborg-mandskabet scorede derefter yderligere en del mål og kom solidt foran med 25-17 med lidt over seks minutter tilbage af kampen.

Der nåede af samme grund aldrig at komme spænding om resultatet til slut, selv om GOG fik reduceret yderligere et par gange.