Aalborgs håndboldherrer får vigtig CL-sejr i Slovenien

16/10/2013

Aalborg Håndbold er godt på vej til at slutte blandt de fire bedste i gruppe D af herrernes Champions League-turnering.

Onsdag aften vandt nordjyderne med 30-25 over slovenske RK Gorenje Velenje efter en pauseføring på 15-11.

Begge hold forventes at kæmpe med om tredje- og fjerdepladsen i gruppen med seks hold.

De tyske giganter fra HSV Hamburg og Flensburg-Handewitt er favoritter til at sætte sig på de to øverste pladser i gruppen, og begge mandskaber har også allerede gjort rent bord i de tre første spillerunder.

Både Aalborg Håndbold og RK Gorenje Velenje var inden onsdagens kamp noteret for én sejr og to nederlag. Med den vigtige sejr sætter de danske mestre sig ganske solidt på gruppens tredjeplads.

En rejse på 12 timer fra Aalborg til Velenje så ikke ud til at have sat sig på nordjyderne, som fra start kom i front og stort set hele kampen var en lille håndfuld mål foran værterne.

Da det begyndte at blive lidt spændende mod første halvlegs slutning, tog Mads Mensah Larsen over.

Bagspillerens drøn af et mål i sidste sekund af halvlegen så ud til at give gæsterne en god portion selvtillid.

I anden halvleg leverede Aalborg-spillerne en solid indsats, og sejren var der til sidst slet ikke tvivl om.

De fire bedste hold fra de fire grupper avancerer til 1/8-finalen.