Aalborgs ishockeyherrer er på kurs mod slutspillet

23/01/2016

For få uger siden var Aalborg Pirates i fare for at gå glip af slutspillet i den bedste danske ishockeyrække efter en svingende sæson med mange nederlag.

Siden er det gået bedre og bedre, og fredag aften vandt nordjyderne 3-2 hjemme over Odense Bulldogs og er nu placeret på ottendepladsen med fem point mere end Gentofte Stars, som tabte 0-3 ude til Sønderjyske.

Det er kun de otte bedste hold, som kommer med i slutspillet, og det ser efterhånden ud til at glippe for Gentofte, der fredag tabte sin fjerde kamp i træk.

Aalborg, der omvendt har vundet fire ud af de seneste fem kampe, kom bagud 0-1 allerede to minutter inde i første periode, da Rasmus Bjerrum bragte fynboerne foran.

Olle Liss fik udlignet til 1-1 midtvejs i første periode, og 39 sekunder inde i anden periode bragte Sebastian Ehlers Aalborg foran med 2-1.

Odenses Henry Hardarson udlignede til 2-2 syv minutter senere, inden hjemmeholdets Tobias Ladehoff stod for kampens afgørende scoring til slutresultatet 3-2 to minutter før anden periodes udløb.

Størstedelen af de 3820 tilskuere i Gigantium kunne i tredje periode glæde sig over, at Aalborg lukkede godt ned for Odense, og at der ikke blev scoret mere i opgøret.

Det blev Odense-spilleren Dale Mitchell så frustreret over, at han ifølge aalborgpirates.dk kom i klammeri med hjemmeholdets Daniel Madsen i hjørnet.

- Madsen vandt kampen på point, men fik kun en lille straf i forhold til Dale Mitchell, der blev sendt i bad. Kaptajnen tog en for holdet og blev hyldet som en helt af størstedelen af publikum, skriver Aalborg på sin hjemmeside.

Odense er placeret på sjettepladsen med 52 point efter 34 kampe. Aalborg har 40 point på ottendepladsen, mens Gentofte har 35 point på niendepladsen.

Aalborg spiller næste gang på hjemmebane på fredag, hvor lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks kommer på besøg.