Aalborgs nye profil glæder sig til forsinket debut

Han blev præsenteret i juli, men endnu har Marcus Mørk ikke spillet et eneste minut for Aalborg Håndbold.

Lørdag giver lang tids tålmodighed dog bonus, når den tidligere Mors-Thy-spiller er med i udekampen mod Sønderjyske i Herre Håndbold Ligaen.

- Jeg har været med til tre træninger i denne uge. Jeg synes selv, at jeg er klar til i morgen, selvom jeg godt ved, at det ikke er på 100 procent, siger Marcus Mørk.

Venstrebacken blev i sommer opereret i skulderen, og han havde håbet at kunne debutere for de danske mestre for cirka en måned siden.

Nu tog det lidt længere tid at blive helt klar, og Marcus Mørk skal da heller ikke spille hele kampen mod Sønderjyske.

- Jeg regner med at komme ind og bidrage lidt. Det bliver ikke to gange 30 minutter, men bare det at komme på banen og spille, det glæder jeg mig til.

- Jeg håber på to gange 10 minutter, men spiller jeg ad helvede til, kommer jeg selvfølgelig ikke til at spille i så lang tid. Men jeg tror og håber, at det kommer til at ligge deromkring, siger han.

Marcus Mørk var i sidste sæson en vigtig brik på det Mors-Thy-hold, der overraskede stort ved at blive nummer fire i DM-slutspillet.

Han har ikke spillet siden maj, og det har langt fra været sjovt.

- Det har været hårdt, men jeg har hele tiden vidst, at jeg skulle sidde ude i noget tid. Det har været irriterende, at der er gået en måneds tid mere, end hvad der var forventet. Men det var sådan, det var.

- Både jeg og klubben har hele tiden sagt, at jeg ikke skulle spille for enhver pris, men når skulderen kunne holde til det, siger 26-årige Marcus Mørk.

/ritzau/

Dagens Gossip