Aalborgs svenske enmandshær smadrer Herlev i bundbrag

Det var ikke svært at kåre kampens spiller tirsdag aften i Aalborg, hvor hjemmeholdet tævede Herlev Eagles med 6-2 i et regulært bundbrag i Metal Ligaen i ishockey.

Den svenske forward Olle Liss fra Aalborg Pirates var med afstand den stærkeste på isen, og efter en tidlig Herlev-føring tog den 23-årige svensker sagen i egen hånd som en sand enmandshær og smækkede hele fem scoringer ind.

Han bankede pucken i nettet fire gange på stribe til 4-1 - to i første periode og to i anden periode, og så var den kamp reelt afgjort.

Scoringerne til 3-1 og 4-1 faldt i powerplay, hvor aalborgenserne generelt var stærke, og backen Lars Lundin udnyttede også et overtal i slutningen af anden periode til at gøre det til 5-1.

Midtvejs i tredje periode fortsatte Olle Liss sit soloshow, da han med sin femte scoring gjorde det til tenniscifrene 6-1, inden Herlev fik reduceret til 2-6 kort før tid.

Med de fem scoringer fordoblede Liss sin måltotal for sæsonen, da han indtil tirsdag stod noteret for fem scoringer i 14 kampe.

Sejren sender nordjyderne op på ti point, og dermed overlader Aalborg sidstepladsen i Metal Ligaen til Herlev, der har ni point.

Rødovre Mighty Bulls leverede et flot comeback i hjemmekampen mod Esbjerg Energy i en direkte kamp om tredjepladsen i ligaen.

Esbjerg førte 3-1 med under et kvarter tilbage, men tre Rødovre-scoringer, den sidste sat ind godt et minut før tid, resulterede i 4-3, inden holdet lukkede kampen til 5-3 i de døende sekunder, da Esbjerg satsede.

I tirsdagens sidste kamp vandt Rungsted Ishockey ude over Gentofte Stars med 5-4 efter en scoring i overtid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip