Årets brandmand blev Claus Nissen

Til det traditionsrige nytårsparole hos Falck i Grindsted var det Jimmy Andersen der startede rækken af taler.

Jimmy kunne fortælle at der er 22 reddere, 3 elever, 4 deltidsansatte reddere, 22 deltidsbrandmænd, 1 stationsleder, 1 udrykningsleder og 1 kontorassistent hos Falck i Grindsted.

Ambulancen havde 1560 kørsler i 2013, Akutbilen 924 ture, og for brandmændendes vedkommende var det 125 udkald, hvilket er et fald på 18 i forhold til 2012. Det er dog på nogenlunde det samme niveau som det har været de sidste 10 år.

Der har været 11 bygningsbrande, hvilket er 25 mindre end sidste år, 6 naturbrande, 9 bilbrande, 4 landbrugsmaskinbrande, 7 assistancer, 37 automatiske brandalarmer, 20 færdselsuheld, 9 diverse, 4 standby 2 til lufthavnen, og der har været 4 skorstensbrande, og skorstensbrandene har været en stigning på 400 procent i forhold til 2012.

En af stationens elever Maja Kristensen er nu udlært og flytter til Falckstationen i Kolding.

Beredskabschef Torben Ravn kunne berette at man nu kører på en ny kontrakt med Falck som gælder i 10 år.  I det forgangne år har man fået ny stigebil og ny indsatslederbil.

Borgmester Ib Kristensen roste brandmændene for altid at være klar til at yde en super indsats, også selv når det var helligdage, som den 25. december hvor brandmændene måtte forlade hjemmet for at køre til en brand i en juledekoration.

Brandmændene har også fået en ny tillidsmand, da Claus Nissen som har været det i en del år er blevet udskiftet med Gunnar Melchiorsen.

Årets brandmand fik trofæet overrækket af Thomas De Fries Hansen, og  titlen Årets Brandmand 2013 gik til Claus Nissen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip