'Årets far' hyldes på nettet: Fik genial idé, da han så datterens nye kjole

Der findes pinlige fædre, og så findes der Sydney Ruckers far.

I længere tid havde den amerikanske high-school-elev Sydney Rucker gået spændt og ventet på en helt bestemt pakke. Det var nemlig blev tid for Sydney til at deltage i den amerikanske high-school-tradition 'Prom night' (en afsluttende gallafest, red.) og Sydney havde derfor bestilt den perfekte galla-kjole over nettet.

Derfor vakte det også stor glæde, da den lange pastel-blå kjole endelig ankom til familiens hjem, men glæden omfattede ikke kun Sydney. Det skriver The Sun.

Hendes far syntes nemlig også at have fået smag for den fine kjole - om ikke andet så bare for at drille sin datter godt og grundigt. Derfor kunne han ikke modstå den fristelse, det var at hoppe i kjolen i alt ubemærkethed og herefter sende et par billeder til sin datter med teksten: 'I have to admit that I look FAAAAABULOUS!' (Jeg må indrømme, at jeg ser fantaaaastisk ud!). Teksten blev ovenikøbet flankeret af op til flere fantastiske poseringer fra farens side.

Læs også: Hun bestilte sin gallakjole online: Kunne ikke tro, hvad hun fik tilsendt

Dette drilleri havde nok fået de fleste teenagepiger til at falde om af pinlighed, men heldigvis kunne Sydney se det sjove i sin fars billeder. Og måske netop for at give igen valgte kjolens rette indehaver at lægger billederne op på sin Twitter-konto med teksten: 'Min gallakjole ankom i dag'.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Dette viste sig at være en god idé, for hurtigt blev billederne delt og liket af mere end 1400 Twitter-brugere.

Artiklen fortsætter under billedet

Blandt folks kommentarer til billederne stod blandt andet: 'This is the best thing I’ve seen in my entire life honestly' (Dette er seriøst det bedste, jeg har set i hele mit liv) og 'I gotta admit, your dad rocks that dress in style' (Jeg må indrømme, at din far virkelig ser godt ud i den kjole).

Artiklen fortsætter under billedet

Flere Twitter-brugere var heller ikke sene til at kåre Sydneys far til 'årets far'.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip