Årets julegave: Du skal give dig selv under træet

Det er hverken smartphones, blondeundertøj eller dyre smykker, der står øverst på vores ønskeliste denne jul. Skal danskerne selv bestemme, så vil 78 procent af os allerhelst lægge tid under træet.

En undersøgelse foretaget af analysebureauet Epinion for TilDigFraMig.dk viser, at et af de store julegaveønsker i 2013 fra dem, vi holder af, er det hjemmelavede klippekort til tid og nydelse. I den travle juletid og i hverdagens trummerum glemmer vi nemlig tiden til hinanden, og det skal der laves om på.

Få tips til at lave lækker gourmetmad på budget på madogbolig.dk.

Langt de fleste af os vil allerhelst have tid med hinanden til det, der rent faktisk betyder noget; kærlighed, samvær og oplevelser med hinanden – om det så gælder gaver, der kan eller ikke kan købes, som for eksempel weekendoplevelser, gode middage eller blot 24 ekstra kys i julen.

Der skal mere kærlighed under træet

Skal du give din ægtefælde en gave, der rammer plet, skal du give noget af dig selv. 11 % af de adspurgte ville vælge kys, kram og søde ord i hele juletiden, hvis de skulle vælge den bedste gratisgave.

Og det er ikke nok at lade din bedre halvdel slippe for de praktiske opgaver – kun 3 % af danskerne synes nemlig, den bedste gratis julegave fra kæresten ville være at slippe for opvasken.

Om din mand skal have ’5 gange fingerflet’, ’7 fortjente sofahvil’ eller ’10 rødvinsdates’ er helt op til dig. Er din kreativitet sat på standby i julen, kan du også købe din gave over nettet.

76 % af alle danskere mener nemlig, at julegaver købt online er ligeså personlige, som julegaver købt i en fysisk butik.

Få tips til at vælge den rigtige vin på madogbolig.dk

Line Sølvhøj Johansson, Mad & Bolig/NewsDesk Aller Media,

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip