Årets julekort: Søn får et raserianfald på familiens julefoto, men faderen bruger det alligevel

Når man sidder og ser tilbage på de julekort, ens familie har sendt ud med en på gennem tiderne, er det ikke altid, begejstringen er lige stor for at se sit yngre jeg. 

Men for denne dreng bliver det nok tåkrummende og forhåbentlig også et, der kan få ham til at trække lidt på smilebåndet. 

Han lavede nemlig en scene, da familien skulle have taget årets julefoto, men i stedet for at få ham til at sidde normalt og smile, lod faren bare drengen være med på billedet præcis, som han så ud. 

- Vi skulle have taget en serie billeder med hele familien, hvilket tog omkring 20 minutter. Vores tre-årige dreng Zakaria synes det var sjovt i starten, men så blev han frustreret over, at vi skulle blive ved med at stå og se hen på fotografen, siger Zakarias far, Andrew Leigh, der er politiker i hjemlandet Australien, ifølge Today.com.

- Jeg kan godt forstå det fra hans synspunkt - hvorfor stå stille, hvis du kan lege?, siger han om oplevelsen. 

Og selvom familien stod længe nok til at få billederne i kassen, så lykkedes det Zakaria at få familien til at rykke videre lidt før tid. 

- Det man ikke kan se på billedet er, at der er en lille sø bag os, og Zakarias næste trick var at gå mod den, hvilket fik os alle til at bevæge os, siger Andrew Leigh til Today.com. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip