Årets lærer redder elev: Passer børnene, så hun kan tage sin afgørende eksamen

I sidste øjeblik inden Monica Willards sidste eksamen ringede babysitteren og meldte afbud.

Derfor indvilgede hendes lærer, professor Daniel Krebs fra University of Louisville, i at passe kvindens fireårige søn Marcu og femårige datter Mikayla, mens deres mor var til eksamen.

Nogen knipsede et billede af professoren, som spillede computerspil med børnene på gangen uden for eksamenslokalet. Nu er billedet gået viralt. Det skriver ABC News

Den enlige mor har haft problemer, fordi dagplejen ikke har åbent på tidspunkter, der passer ind i hendes plan. På den vigtige dag kunne babysitteren lige pludselig heller ikke hjælpe.

- Klassen vidste ikke, at de var her, indtil Marcus bankede på døren. Dr. Krebs sagde ‘Tænk ikke på det. Gå ind og tag din eksamen. Jeg har styr på dem’, forklarer Monica Willard.

Hun blev overrasket over professorens godhed, men selv insisterer han på, at det blot var almindelig sund fornuft.

Monica Willard har Daniel Krebs til militærhistorie og er egentlig ansat i hæren, men tager nu en uddannelse i militærets regi. Hun får ikke løn under sin uddannelse.

- En person som Monica, hun er en ubetalt officer, der går i skole. Hun er mor til to børn. Jeg mener, sådan noget er ret imponerende. At jeg kigger efter hendes børn i 40-45 minutter… det er ikke imponerende, siger professoren.

Læs også: En kvinde råber ad drengen bag kassen - så bryder han grædende sammen og fortæller sin hemmelighed

Marcus på fire år gik straks i gang med at råbe alle navnene på Teenage Mutant Ninja Turtles, mens Mikayla på fem år kravlede op på professorens skuldre og rev ham i håret.

- Jeg var åbenbart så distraheret, at jeg ikke vidste, at de tog billeder af mig, siger Daniel Krebs.

Billedet blev delt på Facebook og er siden gået viralt.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip