Årets nye danske navn har mange år på bagen

- Vi havde overhovedet ikke ventet det, så det er helt vildt.

Sådan lød ordene fra den ene halvdel af duoen Qaudron, da de lørdag aften havde modtaget hele tre Danish Music Awards ved prisuddelingen.

Her blev duoen, der består af sangerinden Coco og produceren Robin Hannibal, blandt andet kåret til årets nye danske navn, og det er lidt pudsigt. De har nemlig lavet musik sammen i årevis.

- Øh ja, altså, vores første plade lavede vi jo tilbage  2008, og den udkom i 2009. Så vi er nok de nye gamle, siger Robin Hannibal og smiler.

- Men man skal jo nok mere se det på den måde, at vi er nye for det større publikum, siger produceren, der sammen med Coco tog springet og flyttede til Los Angeles for et par år siden.

Derovre har de opnået stor succes, men det er først med deres andet album "Avalanche", der udkom i efteråret, at de for alvor har fået deres danske gennembrud.

Sangerinden Coco mener, at det har gavnet deres karriereforløb at de turde at rive rødderne op og flytte.

- Jeg tror, det har hjulpet, at vi er flyttet til udlandet og har fået noget opmærksomhed der. Så har Danmark ligesom måttet skynde sig lidt mere for at anerkende det, siger sangerinden, der nyder hæderen.

- For mig betyder det rigtig, rigtig meget at få en varm skulder fra musikbranchen. Det er sådan et lille miljø, så det er rart at de anerkender ens hårde arbejde, siger hun.

Duoen vandt også en pris for årets urban-ugivelse og Robin Hannibal blev kåret til årets producer.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip