Årets sødeste par? Sygdom gjorde Daniel og Saras forhold tættere

En kærlighedshistorie fra Odense tager i øjeblikket Facebook med storm. Daniel Stendahl har nemlig skrevet til Radio ABC, som leder efter "Årets Sødeste Par", og det ser ud til, at det unge pars historie går lige i hjerterne på Facebook-folket.

I hvert fald har deres historie om kærlighed, der overvinder alt - selv alvorlig sygdom - fået mere end 30.000 likes og er blevet delt over 1000 gange på bare et par timer.

Det er tre år siden, at Daniel Stendahl mødte Sara Elsborg første gang, og siden har de været uadskillige.

LÆS OGSÅ: Ny SuperBowl-reklame får dit hjerte til at smelte: Hundehvalp kæmper for sin bedste ven 

- Jeg vidste, at Sara var syg, og derfor hvad jeg gik ind til. Efter et lille års tid rammer alvoren - det vi havde frygtet. Sygdommen tog til, og der var ingen anden udvej; Sara skulle indlægges på ubestemt tid, have en hård kemobehandling og herefter transplanteres med knoglemarvsceller, skriver Daniel på Facebook.

Saras storebror var et match og kunne derfor donere knoglemarvsceller til hende, men dermed var faren langt fra overstået. Sara lå efter operationen i en længere periode i isolation på Rigshospitalet.

- Jeg måtte kun se hende, hvis jeg havde absolut ingen farer for at smitte med den mindste forkølelse. Det var for hende et spørgsmål om overlevelse, og en meget svær tid vi gik i møde, fortæller Daniel.

På trods af udfordringerne, og at de kun havde kendt hinanden et år, valgte de unge mennesker at blive sammen, og sammen kom de gennem den hårde tid, hvilket kun gjorde deres forhold endnu stærkere.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Hver dag var med blandede følelser, grin, tårer, angst og frygt for udfaldet, men vi vidste, hvis vi stod sammen, ville vi overgå, og Sara ville blive rask.

Det blev kærligheden der vandt, og Sara og Daniel er stadig sammen og lige så glade for hinanden.

- I dag står vi her, stadig sammen, begge snart studenter, har oplevet diverse skiferier, sommerferier, nu også bosat os sammen i en hyggelig lejlighed i centrum af Odense og en kæmpe livserfaring rigere, skriver Daniel.

Det er Radio ABC i Randers som den 14. februar kårer "Årets Sødeste Par." 11. februar bliver det afgjort, hvilke tre par som kommer i finalen og skal kæmpe om flest "likes", men foreløbigt der det altså ikke helt dårligt ud for parret fra Odense. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip