Århus knuser Mors-Thy og melder sig ind i topstrid

Med en stensikker sejr på hjemmebane kravler Århus Håndbold op i tabellen og er nu blot to point bag topholdene i Boxer Herreligaen.

Det blev til en 27-15-sejr over gæsterne fra Mors-Thy Håndbold, der aldrig for alvor formåede at spille en rolle i kampen og altså kun passerede Århus' målmand 15 gange.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen af kampen, hvor stillingen efter lidt mere end ti minutters spil lød på 4-4.

Gæsterne fra Mors-Thy kunne især takke deres velspillende målmand Nikolaj Pedersen for, at de indledningsvist var godt med i kampen.

Langsomt, men sikkert, begyndte favoritterne fra Århus Håndbold dog at trække fra, og efter 25 minutters spil kunne Aarhus' Rune Ohm sende gæsterne i front med 11-5.

Efter en lidt rodet afslutning på første halvleg gik værterne fra Århus Håndbold til pause med en føring på 13-7 takket være en kontrascoring med få sekunder tilbage.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet, hvor det slap, og kørte Mors-Thy over med en kombination af godt forsvarsspil og en velsmurt kontramaskine. Da Mors-Thy-træner, Jan Paulsen, et kvarter inde i anden halvleg bad om en timeout, var holdet bagud 10-22.

Århus Håndbolds målmand Emil Nielsen leverede flere store redninger og flotte udkast, hvilket var medvirkende til at sende Mors-Thy hjem med et svidende nederlag.

Med sejren har Århus 13 point efter 11 kampe, mens Mors-Thy efter det samme antal kampe har otte point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip