AB overlever i næstbedste række

Hjemme på Gladsaxe Stadion vandt træner Henrik Lehms tropper 4-2 over et uengageret Lyngby-mandskab, og det var lige det, der skulle til for at sikre overlevelse. I stedet må Skive følge konkursopløste FC Fyn ud af Nordicbet Ligaen.

Inden kampen lå Skive og AB lige med 34 point med en fordel til AB i kraft af bedre målscore. Skive leverede ellers også sin del af arbejdet i forsøget på at redde sig. Nede med 1-2 i Hobro endte det alligevel med en 4-3-sejr ført an af blandt andre den trippelte måslcorer Morten Beck Andersen.

Hos AB blev der først rigtig ro på tribunerne, da Marc Dal Hende scorede sit andet mål til 4-2-resultatet efter en vellykket hjørnesparkskombination. Lyngbys Patrick Mortensen var to gange på plads med reduceringer til 3-1 og 3-2, så der en overgang var nervøsitet hos hjemmeholdet. Men i sidste ende kunne spillerne ånde lettet op efter en skuffende sæson med trænerfyring undervejs.

Skive har dog et sidste halmstrå, hvis der skal sikres overlevelse i Nordicbet Ligaen. FC Hjørring er truet af tvangsnedrykning på grund af økonomiske problemer. FC Hjørring har anket en tvangsnedrykning, og den sag afgøres den 25. maj af DBU.

Dagens Gossip

Dagens TV