ABBA overrasker med jubilæumsoptræden

Skrevet af admin

06/06/2016

Dagens topnyheder

Siden den svenske succesgruppe ABBA stoppede med at optræde sammen for over 30 år siden, har fans håbet på en genforening. Og ønsket gik i opfyldelse søndag aften - i hvert fald for en kort stund. Det skriver den svenske avis Expressen.

Den 5. juni var det nemlig 50 år siden, at Benny Andersson og Björn Ulväeus mødte hinanden og begyndte deres samarbejde, og det udløste en særlig gave fra den anden halvdel af ABBA, Anni-Frid Lyngstad og Agnetha Fältskog.

Ifølge avisen trådte de to kvindelige gruppemedlemmer op på scenen foran gæsterne til den private fejring i Stockholm, hvor de greb mikrofonerne og begyndte at synge sangen "You and I" dedikeret til Benny Andersson og Björn Ulväeus, som i løbet af nummeret sluttede sig til dem.

Og aftenens fejring af jubilæet var ifølge Anni-Frid Lyngstad en meget følelsesladet oplevelse.

- Det var fuldkommen fantastisk. Mange følelser. Vi har været på en rejse i vores historie, og det er helt nostalgisk, fortæller sangerinden til Expressen.

De fire hitmageres korte genforening blev foreviget af den svenske musiker Niklas Strömstedt, som har delt et billede fra aftenen på Instagram. Også her er følelserne i fokus.

- Når Benny og Bjørn fejrer deres 50-årige samarbejde, bliver det naturligvis en vældig speciel aften, skriver musikeren til billedet.

Se billedet af genforeningen her:

https://www.instagram.com/p/BGSohdwJJ9D/?taken-by=poptonten

/ritzau/FOKUS