Absalonsen giver ny træner æren for personlig målrekord

Johan Absalonsen har spillet i Alka Superligaen i hele sin karriere. Han har været i Brøndby, OB, FC København og AC Horsens, men først i hans sæson nummer 13 kom han over fem sæsonscoringer.

Det er sket i Sønderjyske-trøjen efter blot 16 spillerunder. Efter to mål mod FC Nordsjælland lørdag er Absalonsen nu på syv mål i denne sæson.

- Jeg er nok mere i feltet i denne sæson, end jeg har været i de foregående sæsoner. Derudover er jeg også begyndt at sparke straffespark, hvilket har givet et par mål ekstra, siger Absalonsen.

- Jeg startede sæsonen med at score et par mål tidligt, og det har nok også givet noget selvtillid. Mål avler mål, og jeg har i den grad troen på, at jeg kan score.

- Og så handler det selvfølgelig også om, at jeg har været skadefri i et år, hvilket har givet mig et fysisk boost, så jeg nu er i stand til at løbe i feltet hver gang, jeg har muligheden for det.

Johan Absalonsen giver også Jakob Michelsen, der tiltrådte som cheftræner i Sønderjyske i sommer, en stor del af æren for både hans og holdets succes.

- Han skal have en stor del af æren for både mit og holdets efterår. Vi fungerer rigtig godt sammen, og vi er fuldstændig fokuserede på, hvad vores dyder og styrker er. Det skal han have stor ros for, siger Absalonsen.

- Derudover skal han have ros for at tro på mig og for at komme med nogle input, jeg kan bruge til noget. Han skal have stor ros for alt det, der sker i Sønderjyske lige nu.

Sønderjyderne har 25 point efter de første 16 runder, noget de færreste i Haderslev og omegn havde regnet med inden sæsonstart.

- Jeg havde gerne solgt den for at stå med 25 point nu, siger lørdagens matchvinder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip