AC Horsens forlænger med erfaren kantspiller

Jeppe Mehl fortsætter i fodboldklubben AC Horsens i de næste to sæsoner.

Klubben, der fra næste sæson er tilbage i Alka Superligaen, har forlænget kontrakten med den erfarne kantspiller, der havde kontraktudløb efter den netop overståede sæson.

- Vi er meget glade for, at Jeppe Mehl har forlænget sin kontrakt med to år, for han er en kulturbærer og en af dem, der har været med hele vejen, da det også hed Europa League og en slutplacering som nummer fire i Superligaen.

- Det er vigtigt for os med spillere, der har en vis ballast og kan vise vejen frem for de yngre kræfter i truppen.

- Han er en ydmyg mand, der arbejder hårdt og kan afgøre fodboldkampe, og han bliver også vigtig i de kommende sæsoner, siger Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

29-årige Jeppe Mehl kom til AC Horsens fra Esbjerg for fem år siden.

I den første sæson var han med til at blive nummer fire i Superligaen, men allerede året efter rykkede Horsens ned i den næstbedste række.

Her var klubben i tre år, men fra næste sæson er Horsens altså tilbage i det gode selskab.

- Vi har gang i et sindssygt spændende projekt, og det er helt klart et projekt, jeg gerne vil være med til at videreføre.

- Jeg kan godt lide klubbens værdier og det arbejde, der bliver lagt i klubben af frivillige og de ansatte.

- Nu er vi tilbage i det fine selskab, og det spiller også ind, men det betyder lige så meget, at jeg godt kan lide holdet, omgivelserne og selve klubben - det hele spiller bare, siger Jeppe Mehl.

/ritzau/

Dagens Gossip