Action-stjerne: Jeg mistede min værdighed

I den dramatiske tv-serie "24 Timer" følger seerne agenten Jack Bauer, når han forsøger at redde verden. Rollen som den snedige og skruppelløse actionhelt bliver spillet af skuespilleren Kiefer Sutherland, der både har vundet en Emmy- og Golden Globe-pris for sin præstation.

Men til trods for at Kiefer Sutherland betragtes som en af de største skuespillere i sin generation, afslører den 49-årige stjerne i et interview med det amerikanske musikmagasin Rolling Stones, at hans liv ikke altid har været en dans på roser.

Under interviewet fastslår Hollywood-stjernen blandt andet, at hans selvtillid led et knæk, da han sad i fængsel.

- Jeg har været i fængsel et par gange i løbet af mit liv, da jeg har lavet nogle virkelig dumme ting. Jeg kan fortælle, at det første man mister, når man går gennem fængselsdørene, er ens værdighed, siger Kiefer Sutherland til Rolling Stones.

Tiden i fængsel har dog ikke kun haft negative konsekvenser for skuespilleren. Under sin tid bag tremmer blev han inspireret til at skrive sange, som nu er blevet til albummet "Down in a Hole", der ifølge Rolling Stones udkommer i løbet af sommeren.

Kiefer Sutherlands karriereskift viser sig også ved, at han har sagt nej til at medvirke i flere sæsoner af den populære serie "24 Timer". Det skriver BBC.

- "24 Timer" var en af de største gaver, som jeg har fået som skuespiller, men nu fortsætter serien uden mig. Jeg har lyst til at lave andre ting, siger Kiefer Sutherland ifølge BBC.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip