Actionbabe jubler: Mor for anden gang

Skrevet af admin

14/06/2016

Dagens topnyheder

Der er masser af testosteron hos Jordana Brewster både professionelt og privat.

Den 36-årige skuespillerinde, der er kendt fra de uhyre populære oktan-dryppende bilbrag "Fast & Furious", er nemlig blevet mor for anden gang, og det er til endnu en lille søn.

Det oplyser actionstjernens repræsentant kortfattet over for magasinet Us Weekly og tilføjer, at drengen har fået navnet Rowan Brewster-Form og blev født af en rugemor torsdag den 9. juni.

Skuespillerinden giftede sig i 2007 med produceren Andrew Form, som hun mødte under indspilningerne til gyseren "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning", og i 2013 kom deres førstefødte søn, Julian, til verden - også ved hjælp af en surrogatmor.

- Jeg har slet ikke haft noget valg omkring at være åben om det, for alle kan jo se, at jeg ikke har været gravid. Det var ikke et valg at bruge en surrogatmor, men den eneste mulighed, fortalte hun åbenhjertigt til Yahoo! i oktober sidste år.

- Nogle gange føler jeg mig en smule udenfor, når andre mødre snakker om deres fødsler. Jeg føler det som et tab, at jeg ikke er i stand til at bære et barn eller gennemføre en graviditet. Jeg har brugt meget spildtid på at bekymre mig, men på mange måder føler jeg mig heldig over at være så åben nu, lød det fra hende.

Jordana Brewster kan i øjeblikket ses på TV 3, hvor hun er med i den biografiske dramaserie "People v. O.J. Simpson: American Crime Story".

I øjeblikket er hun i gang med optagelserne til den ottende "Fast & Furious"-film i franchiseserien, "Fast 8", som får dansk biografpremiere 17. april næste år. Med på rollelisten er også Vin Diesel, Eva Mendes og Charlize Theron.

/ritzau/FOKUS