"Actiondag" med stort flyshow og hurtige biler

Nu kan du snart opleve en kombination af stort flyshow, hurtige biler og andre former for underholdning på Koldingegnens Lufthavn i Vamdrup. Lørdag den 24. august holdes der "Actionsdag" på lufthavnen.

Lufthavnschef Glenn Lundt fortæller, at årets dag på lufthavnen denne gang bliver krydret med mange flere forskellige aktiviteter, end for to siden. Netop derfor har arrangementet skiftet navn til "Actiondag 2013 – til lands, til vands og i luften".

- For to år siden, da vi holdt stævnet Flyvning for Sjov" kiggede mere end 3.500 mennesker forbi på dagen. Et tal vi forventer bliver endnu højere i år, netop på grund af det udvidede program, fortæller Glenn Lundt.

Og så håber han, at vejrguderne er med i år, for i 2011 silede regnen ned det meste af dagen.

Programmet byder på opvisninger i luftrummet fra en række forskellige flytyper og på landjorden udstilles der og demonstreres der fly:

- Modelfly, faldskærmsudspringere og helikoptere vil også bidrage til underholdningen for hele familien, ligesom tre gyrocoptere fra Dansk Gyrocopter Forening vil demonstrere, hvad flyene kan, fortæller han videre.

Og en landingsbane kan bruges til andet og meget mere end til fly. Blandt andet giver en dragracer opvisning og forskellige biler vil også blive udstillet rundt på området såsom Ferrari, Porsche, nye og gamle Volvo’er. Og så kigger foreningen RC Royal forbi med deres fjernstyrede biler, der kan køre op til 90 km/t, så der bliver virkeligt noget for øjne og ører i alle aldre.

- Og hele arrangementet krydres med levende musik i en af hangarerne og der kan sulten også stilles, fortæller Glenn Lundt.

Arrangementet laves i samarbejde med Eventfirmaet ID-univers.dk. Vamdrup.

Dagens Gossip