Actionhelt springer ud som country-sanger

Normalt er vi vant til at se Kiefer Sutherland i hårdtpumpede actionroller, men nu tager den 49-årige skuespiller et overraskende karriereskifte.

"24 timer"-stjernen, der er kendt som den hårdtprøvede politimand Jack Bauer i hitserien, kipper nemlig med cowboyhatten og udgiver snart sin kommende country-debutplade "Down in a Hole".

- Hvis jeg hører om en skuespiller, der pludselig kaster sig over musik, er jeg den første til at rulle med øjnene, erkender den Golden Globe- og Emmy-vindende Hollywood-helt i et interview med musikmagasinet Rolling Stone om sin overraskende karrieredrejning.

- Skuespillere har gjort det før og med skiftende held. Mange skuespillere indspiller musik, men vil ikke følge det op med en tour eller lave en musikvideo, og derfor ender det ofte med at blive useriøst, mener Sutherland.

Derfor har skuespilleren lavet en musikvideo til førstesinglen, "Not Enough Whiskey", planlagt en forårsturne rundt i USA og vil optræde med nummeret til den kommende countyprisuddeling Academy of Country Music Awards.

- Jeg har virkelig følt, at jeg ville gøre det på denne måde. Og så har jeg i øvrigt selv været der i livet, hvor en, to eller tre flasker whisky ikke hjælper på det, forklarer han om country-debutten.

I 2007 blev skuespilleren sigtet for spirituskørsel for fjerde gang og har siddet i fængsel som en del af straffen.

Se Sutherland som countymusiker her: https://www.youtube.com/watch?v=H7lUCghDJ7w

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip