Adele druknede kærestesorgerne i alkohol

Den britiske sangerinde Adele har efter fire års pause kastet sig ud i en omfattende turné, efter at hun i slutningen af 2015 udgav hitalbummet "25".

Efter at "Hello"-sangerinden påbegyndte sin rejse rundt i både England og Europa, har de sociale medier været spækket med billeder af den 27-årige, hvor hun smilende optræder med sin fyldige vokal på de internationale scener.

Livet på turné har dog ikke altid været en dans på roser for Adele. I forbindelse med sangfuglens nylige optræden i Stockholm har det svenske medie Aftonbladet bragt et interview med Adele.

I interviewet løfter sangerinden sløret for, at hun under sit sidste besøg i den svenske hovedstad var tynget af kærestesorger.

- Da jeg sidst var i Stockholm, havde jeg det rigtig dårligt. Jeg havde netop gjort det forbi med min fyr, siger Adele til Aftonbladet.

For at lindre smerterne fra det knuste hjerte, drak "Rolling in the Deep"-sangerinden sig fuld, da hun besøgte en af Stockholms mest anerkendte restauranter.

- Jeg var ensom, efter at jeg sad alene i flere timer på restauranten, hvor jeg også blev fuld. Så skrev jeg en masse dumme beskeder til fyren, men nu har jeg det bedre, fortæller Adele til Aftonbladet.

Adeles tider med kærestesorger er dog forbi, da hun nu danner par med Simon Konecki.

Under sin aktuelle turné lægger Adele også vejen forbi Danmark, hvor hun både optræder i København og Herning henholdsvis 3. og 4. maj.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip