Adele klæder sig ud som sig selv og snyder falske kopier i møgsjov video

Adele har i disse dage travlt med at promovere '25', hvilket er titlen på den britiske sangerindes nye og længe ventede album.

Alligevel har popstjernen haft tid til at deltage i en lille og meget sjov spøg, da hun i forbindelse med et tv-programmet 'Adele at the BBC' gik i forklædning og optrådte som.... Adele!

Den 25-årige sangerinde gennemgik inden optagelserne en større forvandling, så hun ikke vakte opsigt i mængden af falske kopier.

Under dæknavnet Jenny – og med en falsk næse og hage – skulle den ægte vare deltage i en sangkonkurrence, hvor de andre deltagere var farverige 'lookalike'-udgaver af kvinden med hits som 'Someone Like You', 'Fire To The Rain' og senest 'Hello' på sit musikalske CV.

Læs også: Tegnsprogstolk vækker begejstring med sin smukke udgave af Adeles nummer "Hello"

Den ægte Adele er åbenbart en overbevisende skuespillerinde, da ingen af de andre deltagere i kokurrencen fik mistanke om stjernens tilstedeværelse i programmet. 

- Jeg kan næsten ikke vente på '25', sagde en af de falske Adele'er i området bag scenen med henvisning til comebackalbummet, der har været flere år undervejs. 

- Hun tager sig god tid, lød fra den fiktive Jenny.

- Jeg vil gerne se dig sige det til hendes ansigtet, lød det fra en 'falsk' udgave af superstjernen, der tydeligvis ikke var klar over, hvem hun talte med.

Sandheden gik først op for deltagerne, da det blev Adeles tur til at optræde på scenen.

I første forsøg gik det dog ikke for godt for Jenny, der med vilje kom til at synge for tidligt, og derfor måtte have en ny chance af dommerne. 

Men så begyndte brikkerne også at falde på plads i salen, da den karismatiske og kraftfulde sangstemme simpelthen var for god til at være en kopi, og deltagerne fik meget svært ved at skjule deres begejstring over mødet med deres store idol.

Se den sjove video her:

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip