Adele: Se mine billeder fra Danmark

Adele imponerede mange med sin storladne stemme og arbejderattitude, da hun optrådte i Forum i København 3. maj og dagen efter i Jyske Bank Boxen i Herning.

Den 28-årige Oscar-vindende "Skyfall"-sangerinde er i øjeblikket på verdensturné i kølvandet på udgivelsen af sit tredje album, "25", der udkom sidste år, og i denne uge optrådte hun endelig med sine længe ventede koncerter i Danmark.

På Instagram har stjernesangerinden delt fire billeder fra sit danske visit: to fra sin optræden i København og to fra sit show i Herning både backstage og under koncerten.

På et af billederne fra Herning snakker hun med sit crew, mens hun står på scenen i et afdæmpet silhuetbillede på det andet foto fra den jyske by.

Samme setup viser hun på billederne fra københavnerkoncerten: et backstagefoto, hvor hun laver lydprøve og et fra selve koncerten.

Under koncerterne delte hun mange anekdoter mellem sine kæmpehits som "Hello", "Rumour Has It" og "Rolling In The Deep".

Hun lykønskede den danske målmand Kasper Schmeichel, der sammen med Leicester blev pokalmestre i engelsk fodbold, og så nåede hun også lige at fortælle publikum, at hun havde besøgt Den Blå Planet, Tivoli og guffet en hotdog i sig under sit danske besøg.

Se Adeles billeder herunder.

 

Herning / Jyske Bank Boxen / May 4

Et billede slået op af @adele den

6. Maj 2016 kl. 8:31 PDT

 

 

Herning / Jyske Bank Boxen / May 4

Et billede slået op af @adele den

6. Maj 2016 kl. 8:30 PDT

 

 

Copenhagen / Forum / May 3

Et billede slået op af @adele den

4. Maj 2016 kl. 9:54 PDT

 

 

Copenhagen / Forum / May 3

Et billede slået op af @adele den

4. Maj 2016 kl. 9:53 PDT

 

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip