Adele stopper sit show for at give ivrig fan en lærestreg

Under en koncert i Verona i Italien i weekenden stoppede sangerinden Adele løjerne for at give en af sine fremmødte fans en påmindelse.

Kvinden havde fået både et videokamera og et kamerastativ med ind i koncertsalen og så hele koncerten gennem sit kamera. Det fik Adele til at standse op og minde kvinden om, at hun altså var til stede ved koncerten.

- Jeg er her virkelig i virkeligheden. Du kan nyde det i det virkelige liv i stedet for igennem dit videokamera. Det her er ikke en DVD… Der er mange mennesker uden for, som ikke kunne komme ind, siger hun på optagelsen, der ironisk nok blev fanget på et andet videokamera.

Episoden har fået debatten til at bølge på YouTube. En del brugere mener, at det var forkert af Adele at påtale kvindens brug af kameraet.

- Den kvinde betalte mange af sine hårdttjente penge for at se din dumme koncert. Hun kan gøre, hvad fanden hun vil, lyder det fra en bruger.

En anden tager det lidt mere afslappet.

Læs også: Adele klæder sig ud som sig selv og snyder falske kopier i møgsjov video

- Alle de mærkelige mennesker, der tager til koncerter og stirrer ind i deres kameraer hele tiden, har ondt i røven, konstaterer vedkommende.

Se optagelsen nedenfor.

Dagens Gossip