Adele vil tage 5 års pause fra musikken: Har brug for mere tid med sønnen

Den britiske sangerinde Adele har netop taget hul på en kæmpe turné, der byder på intet mindre end 105 shows i forskellige europæiske og amerikanske byer.

Sangerindens popularitet var da heller ikke til at tage fejl af, da hendes to forårskoncerter på dansk grund – i København og Herning – blev udsolgt på bare 20 minutter.

Nu er der endnu en grund til at ærgre sig, hvis man gik forgæves efter billetter til Adeles maj-koncerter i Danmark, da der muligvis er lange fremtidsudsigter til endnu et besøg fra den 27-årige popdronning.

Adele pønser på en fem år lang pause fra musikindustrien, når verdensturneen er slut til november måned, da hun har brug for mere tid med familien.

Sådan lyder de løse rygter fra en unavngiven kilde til tabloidavisen The Sun

- Hun har fortalt sin nærmest omgangskreds, at hun vil træde væk fra scenelyset i fem år, før hun udgiver endnu et album, siger kilden til avisen.

Læs også: Mors version af Adeles ‘Hello’ tilegnet single-veninderne sidder lige i skabet

- Hun er stadig ny i rollen som mor, og hun vil ikke gå glip af Angelos (sangerindens tre-årige søn, red.) opvækst. Det her bliver en hård nyhed for fansene, fortsætter personen med de påståede tætte forbindelser til hitmageren.

Flere britiske medier har jagtet en kommentar fra selve hestens syngende mund, men indtil videre er Adele stille om disse rygter.

Et kig tilbage i pop-historiebøgerne viser dog, at den anonyme kilde muligvis har ret i planerne om en længere pause væk fra scenekanten.

Adele var nærmest væk fra mediernes nysgerrige overskrifter i de tre år, som hun brugte på at være sammen med sønnen Angelo, før hun i efteråret gjorde et kæmpe comeback med først singlen 'Hello' og  senere albummet '25'.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip