Adopter en firbenet ven fra Dyreværnet - pengene går til flygtningekrisen

- Europa overstrømmes af flygtninge. Både børn og voksne er på flugt fra grusomheder i Syrien, Irak og andre af verdens brændpunkter. Man skal være skåret af sten, for ikke at lade sig påvirke af de tusindvis af vandrende menneskeskæbner, hvis fremtid er uvis, skriver Dyreværnet i en pressemeddelse.

I uge 37 går alle pengene fra adoptioner af herreløse dyr fra internatet i Rødovre derfor til Dansk Flygtningehjælp.

- Der er tale om en krisesituation, og jeg er af den overbevisning, at alle har et ansvar for at bidrage med hjælp til de mange flygtninge, der i disse dage strømmer ind over Europas grænser. Dyreværnet er selv en NGO – dog med et noget andet formål – men det forhindrer os ikke i at tænke kreativt og hjælpe, hvis vi kan. Derfor har vi besluttet, at alle de midler vi modtager i denne uge fra adoption af dyr, skal gå ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp, siger Dyreværnets direktør Signe Sehested Lund.

- Der går ikke noget af os for at træde til og hjælpe en søsterorganisation, selvom vi selv er hårdt spændt for. Hvis alle i Danmark iværksætter blot et enkelt tiltag for at støtte en af de NGO’er, der hjælper de mange flygtninge, så er vi på rette vej. Vi håber inderligt, at folk vil bakke op om initiativet, så vi sammen kan gøre bare en lille indsats og give et bidrag til Dansk Flygtningehjælp, tilføjer hun.

Ønsker man at støtte Dansk Flygtningehjælp, er det altså i perioden 7. til 13. september, at man kan adoptere en kæledyr og samtidig støtte verdens flygtninge.

Det koster 2.500 kroner at tage en hjemløs hund med hjem.

Se alle internatets firbenede beboere HER.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip