Adoptivforældre flygtede fra hospitalet, da de så deres nyfødte pige for første gang

En historie med en lille pige, som skulle grueligt meget igennem for at finde et hjem, er heldigvis endt lykkeligt.

Abigail Lynn skulle bortadopteres, men da de kommende adoptivforældre så hende, ombestemte de sig og flygtede fra hospitalet.

Læs også: Babysitter arresteret efter forældre deler billeder af sønnens uhyggelige skader på kroppen

Den lille pige lider af en sjælden lidelse, som kaldes Treacher Collins syndrom, som har efterladt nogle af hendes ansigtstræk underudviklede.

(Foto: Oksana Peery, Artikel fortsætter under billedet)

Da der ikke var nogen til at give Lynn et hjem, trådte en usandsynlig person til, skriver det engelske medie Daily Mail.

Abigail Lynns 36-årige biologiske mor ville bortadoptere sin datter, fordi hun ikke magtede at opfostre endnu et barn.

Enlig mor med en datter på 18
Hun har allerede en datter, som er 18 år, og da hun fik Abigail, boede hun i en trailerpark, så hun mente, Abigail Lynn havde en bedre fremtid foran sig hos en anden familie.

(Foto: Oksana Peery. Artikel fortsætter under billedet)

Men da adoptivforældrene flygtede fra sygehuset, tænkte moren, at det var skæbnen, at den lille pige skulle blive hos hende. I dag kunne hun ikke forestille sig et liv uden hende.

Da Abigail blev født 11. januar, græd adoptivmoren og flygtede fra hospitalet, skriver den biologiske mor Christina Fisher på en side, der er oprettet for at søge donationer, så Abigail Lynn kan få en god fremtid.

Læs også: Bedstemor dør før hun ser sit barnebarn - så kommer der en gaveæske ind på fødestuen | Dagens.dk

Abigail Lynns sygdom har ikke nogen indvirkning på, om hun kan leve et helt almindeligt liv, men det var åbenbart alligevel for meget at håndtere for adoptivforældrene.

Nu lever Abigail Lynn med sin mor. Faren er ikke inde i billedet, men den 36-årige kvinde har alligevel mod på at gøre sit bedste for at give den lille pige en god opvækst.

Se flere billeder på Oksana Peerys hjemmeside her.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip