Advarsel: Derfor skal du holde dig fra denne slags tamponer

Parfumerede tamponer, der skal skabe god duft i underlivet under menstruation, er populære i mange lande, men der er en stor hage ved produktet.

Kvinder, der bruger de velduftende tamponer, får nemlig ubehagelige gener. Det skriver Glamour Magazine.

Ved at anvende de populære tamponer er der risiko for hævelser, udslæt og irritation i underlivet, lyder det fra eksperter.

- Når du putter duftene ting i din vagina, dræber du de gode bakterier derinde, og så tager de dårlige bakterier over. Disse tamponerkan giver betændelse i skeden, og så kommer din vagina til at lugte af fisk, forklarer gynækologen Draion Burch til Glamour Magazin.

En anden uheldig bivirkning ved de velduftende tamponer er, at du kan udvikle nældefeber eller allergi, hvis du er overfølsom over for den parfume, tamponerne indeholder.

Hvis du bruger en parfumeret tampon og får en negativ reaktion, bør du stoppe med at bruge dem, og hvis irritationen ikke forsvinder i løbet af 24 timer, bør du søge læge.

Selvom mange kvinder er pinlige over, at der kommer ubehagelige lugt fra underlivet under menstruation, anbefaler gynækologen Draion Burch, at man intet bruger for at få en lugtfri vagina.

- Menstruation er sådan, din vagina gør sig selv ren, siger gynækologen, der påpeger, at man bør lade naturen gå sin gang og ikke benytte sig af unaturlige løsninger.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip