Advarsel: Det vrimler med ‘nødstedte’ guldsælgere på motorvejene - stands ikke, når du ser dem

Udenlandske svindlere hærger i øjeblikket de danske motorveje. Her prøver de at få bilister til at standse - ofte under påskud af at have motorproblemer eller være kørt tør for benzin.

Derefter forsøger de at sælge de godhjertede ofre “guldsmykker” - der naturligvis ikke er ægte - eller slet og ret at aflede opmærksomheden og stjæle fra dem.

Flere politikredse advarede i går om, at svindlere var på spil. I går var den eksempelvis gal i Esbjerg og omegn. Her advarede Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

- Tricktyve på spil ved Esbjerg & omegn. Kører i sort Mercedes på gule plader. Forsøger at bytte falske smykker til kontanter, lød det fra det syd- og sønderjyske.

Også Midt- og Vestsjællands Politi advarede i går bilister mod at standse, når de så folk i nødsporet eller på rastepladser.

Læs også: Svindlere forsøgte at snyde gammel dame - så trak Jens ind til siden og fik dem jaget væk 

- Risiko for tricktyverier MTV-afkørsler på Vestegnen. Østeuropæere forsøger kontakt til bilister. Stands ikke - ring 114, lød det fra politiet her.

Svindlerne har voldet politiet en del panderynken. De er nemlig svære at fange, da de hele tiden skifter sted for deres numre og finder nye ofre.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip