Advarsel mod datingsite fra Aarhus

Det drejer sig om hjemmesiden Transaction.nu, der selv angiver at være hjemmehørende i Aarhus.

Siden er på engelsk, firmaet benytter en postboks-adresse, og flere brugere føler sig snydt.

Det gælder blandt andet en kvinde fra Randers. Hun vil gerne være anonym, men redaktionen her på Dagens.dk kender hendes idenditet.

- Jeg skriver ind til jer, for at undgå at der er flere der kommer i samme fælde som jeg er kommet i. Jeg fik en mail fra én der hedder/kalder sig susane holger fra mail-addressen '[email protected]' Hvor jeg for 5 kroner kunne få et tilsendt et gavekort på 200 kroner til H&M. Jeg skulle bare trykke på linket der var vedhæftet i mailen, og derefter oprette en bruger på noget der hedder transaction.net og derefter mit kortnr. så de kunne trække de der 5 kroner. Det gjorde jeg så, og jeg har ikke set skyggen af et gavekort, og nu kan jeg heller ikke afmelde mig min 'bruger' på transaction.nu. Da jeg indmeldte mig, stod der ikke nogle betingelser eller noget, men efter indmeldelsen fik jeg en mail, om at jeg havde givet dem lov til at trække 300.- om måneden på mit kort! Sådan noget svindel!, skriver hun til Dagens.dk.

Vi har her fra Dagens.dk forsøgt at få en kommentar fra firmaet bag, men de svarer ikke på det angivne telefonnummer.

I stedet siger en telefon-svarer, at man ikke besvarer telefoniske henvendelser.

Vi har så forsøgt at få et svar via en mailadresse, men har blot fået et autosvar på engelsk om, at man har modtaget vores mail.

Samme oplevelse har kvinden fra Randers.

- Det er umuligt at komme i kontakt med dem, har skrevet adskillige mails og der var også et rigtig fint telefon nummer som de skrev at man kunne ringe på hvis der var problemer, det har jeg prøvet men når man ringer er der bare en stemme der siger at de ikke tager imod telefonisk henvendelser, fortæller hun.

Har du erfaringer med transaction.nu eller andre af den slags firmaer, så del dem med os her.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Dagens Gossip