Advarsel mod STÆRKE billeder: Kan du identificere liget i plastiksækken?

Skrevet af Sol Stoffregen

11/01/2015

Dagens topnyheder

Siden en død kvinde i en plasticsæk blev fundet lørdag formiddag på en rasteplads ved Langå nær Randers, har Østjyllands Politi arbejdet på højtryk for at identificere den afdøde. Men det er indtil videre ikke lykkedes, og nu har Østjyllands Politi valgt at offentliggøre et billede af liget.

Billedet viser den afdødes ansigt, som kan ses nederst på siden. Politiet har også delt billeder af den dræbte kvindes øreringe.

I forbindelse med offentliggørelsen gør politikommisær fra Østjyllands Politi, Peter Grove, opmærksom på, at politiet ikke vil angive en etnicitet på den dræbte kvinde, som ellers blev beskrevet som muligvis arabisk i går.

Læs også: Kvindelig i plastiksæk på rasteplads: Politiet er på bar bund

Beskrivelsen af den afdøde lyder: Kvinde, max. 40 år, ca. 172 cm. høj, alm. til buttet af bygning, 70–75 kg og kruset/krøllet mørkt hår. Intet om beklædning, men to ørestikker i hvert øre i guld, hvoraf den ene er et hjerte med hvid/lys sten, og den anden muligt en svane med hvid/lys sten, Ved den venstre øreflip ses et 3-4 mm. aflangt hul.

Østjyllands Politi efterlyser stadig vidner, der har observeret hændelser ved rastepladsen, som er beliggende på Væthvej, Langå.

Kan du genkende kvinden, bedes du rette henvendelse til Østjyllands Politi på 8731 1448.

Vi skal advare mod stærke billeder.

Se billederne af liget og øreringerne her: