Advarsel om salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Brugsen

Skrevet af redaktion

07/02/2012
KORT NYT: Fødevarekontrollen advarer nu risiko for salmonella i et parti hakket svine- og kalvekød. Kødet er solgt i SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta eller Kvickly,og det drejer sig om et parti med fedtprocent på 8-12. Det er produceret af Hilton Foods den 24.01.2012, og er mindst holdbar til 31.01.2012, og det er solgt landet over. Advarslen kommer fordi nogle kunder kan gemme kødet i fryseren. Har man købt det, bør man enten smide det ud eller aflevere det tilbage til supermarkedet.

Dagens topnyheder

KORT NYT: Fødevarekontrollen advarer nu risiko for salmonella i et parti hakket svine- og kalvekød. Kødet er solgt i SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta eller Kvickly,og det drejer sig om et parti med fedtprocent på 8-12. Det er produceret af Hilton Foods den 24.01.2012, og er mindst holdbar til 31.01.2012, og det er solgt landet over. Advarslen kommer fordi nogle kunder kan gemme kødet i fryseren. Har man købt det, bør man enten smide det ud eller aflevere det tilbage til supermarkedet.