Advarsel: Pirattaxa-tur koster mand 42.000 kroner

Stakken af sager med folk, der bliver frarøvet store pengebeløb under en pirattaxatur, er voksende. Nordjyllands Politi opfordrer folk til at holde sig fra pirattaxaer. Det skriver nordjyske.dk.

Weekend efter weekend bliver ofte fulde folk i centrum af Aalborg, især ved Jomfru Ane Gade, fristet til at springe på uautoriserede taxaer, som lokker med lave priser.

- Det er i nogle tilfælde ret store beløb, det drejer sig om. Vi har en konkret sag, hvor der er blevet hævet 42.000 kroner fra en dankort, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Henrik Hyldig, til nordjyske.dk.

LÆS OGSÅ: Taxapirater stjal både kreditkort og hund

Nordjyllands Politi melder, at det ofte er det samme fupnummer, som pirattaxaerne benytter sig af.

Undervejs på turen meddeler chaufføren, at der skal tankes benzin, hvilket kunden lokkes til at betale med sit dankort. Chaufføren opsnapper koden, og inden turen er færdig, har han også nappet kundens dankort, som han skynder sig at bruge. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Selvom politiet mistænker, at det er de samme mænd, der står bag pirattaxaerne i Aalborg, er det svært at bevise, for kunderne er ofte påvirkede af alkohol.

- Da det er meget berusede personer, de oftest henvender sig til, så har de forurettede svært ved at give et præcist signalement, siger politikommisær ved Nordjyllands Politi, Henrik Hyldig til nordjyske.dk, som har følgende klare opfordring til alle, der overvejer de lyssky taxaer:

- Lad være med at bruge pirattaxaer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip