Advarsel til cyklister: Hvis du finder gaffatape på cykelstativet, skal du straks gøre dette

Er du typen, der låser din cykel fast til cykelstativet med en kædelås og tænker, at så er du på den sikre side, hvis tyve forsøger at stjæle din cykel?

Hvis det er tilfældet, skal du være ekstra opmærksom på, om der sidder et stykke gaffatape på det cykelstativ, du låser din cykel fast til. Tjek evt hvad der er under tapen.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

I disse dage er England nemlig ramt af udspekulerede cykeltyve, der skærer cykelstativer i stykker og skjuler bruddet ved at vikle gaffatape om. Det skriver Metro.

Det betyder, at så snart cyklisten har låst sin cykel fast, kan tyvene fjerne tapen og løfte cyklen ud af stativet og fjerne cyklen.      

Læs også: Hvis du finder en mønt fastklemt i bildøren, så skal du straks gøre dette

Ifølge den britiske labour councillor, Sarah King, er især den sydlige del af London plaget af dette trick. Sarah King advarer cyklister på sociale medier, så de ikke går i fælden.

Hvis du vil undgå at blive ramt af det nye trick, anbefales det, at man tjekker, hvad der er under gaffatapen på cykelstativer, derudover kan man også låse sin cykel fast til lygtepæle eller andet, der er svært at skære over.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip